Boek nu snel en gemakkelijk online je afspraak

Welkom op de website van praktijk De Moriaan - Dr Kyra Van Reepingen, Huisarts

Nog steeds in het teken van Covid-19 vragen wij u met een aantal zaken rekening te houden, onder andere het dragen van een mondmasker. Lees meer

Indien u klachten heeft die kunnen passen bij Covid-infectie, zoals hoest, verkoudheid, kortademigheid, koorts, grieperig gevoel, diarree, geur- en/of smaakverlies: gelieve eerst telefonisch contact op te nemen en niet zelf een afspraak te boeken.

Indien u reeds langer een afspraak gemaakt heeft en u krijgt deze klachten, is het dan ook niet mogelijk om langs te komen. Gelieve daarvan op voorhand te verwittigen.

Op deze pagina vindt u alle nodige informatie over de praktijk.

Alle consultaties zijn op afspraak. U kan een afspraak maken via de website (24/7) of telefonisch. Als er online geen afspraken meer beschikbaar zijn, kan u nog steeds even bellen. Elke werkdag kan u de praktijk bereiken tussen 08.00u en 19.00u.

’s Nachts en tijdens het weekend kan u voor dringende medische hulp terecht bij de dokter van wacht.

 

 

Lees hier alle nieuws

19/11/2022

Antibiotica: hoe en wanneer?

Antibiotica kunnen genezen en levens redden. Maar bij verkeerd gebruik bestaat het risico dat de bacteriƫn resistent worden tegen deze medicatie. Die werkt dan niet meer goed en kan zo bepaalde infecties niet langer de baas.